Menu sezonowe zimowe

Polski
Menu sezonowe zimowe
Zimowe

Szef kuchni pasjonuje się kuchnią sezonową . Oprócz stałego menu, przygotowuje specjalne dania w oparciu o składniki, które królują w danym okresie. Latem są to świeże polskie owoce, warzywa i delikatne mięsa. Zimą natomiast rozgrzewające pozycje na bazie warzyw korzennych, aromatycznych przypraw i soczystych mięs. Rozsmakuj się w naszym menu.

 

 

Zimowe
MENU SEZONOWE

 

 

PEPITKA Z CIECIORKI I KUKURYDZY

z suszonymi pomidorami, kolendrą, limonką, miodem, wędzony pstrąg, miks sałat, popiół z trawy żubrowej

 

170 g

 

32 zł

 

ZUPA WON TON Z KURCZAKIEM

 

200 ml

 

18 zł

 

RISOTTO Z PEPITKI Z GROCHU I CUKINII

boczniak, chili tofu

 

220 g

 

39 zł

 

PAPPARDELLE Z DZIKIEM W SOSIE WŁASNYM

wędzony twaróg

 

220 g

 

39 zł

 

RAGU Z JELENIA

balsamiczne buraczki, prażona kasza gryczana

 

250 g

 

39 zł

 

MUS Z MANGO Z PIANKĄ YUZU

 

180 g

 

19 zł

 

 

 
MENU SEZONOWE