Polski
Menu Sezonowe
Letnie
MENU SEZONOWE
SAŁATKA ZE SZPARAGAMI ser provolone, pomidory kumato, groszek cukrowy, orzechy w miodzie, rzodkiewka, dressing z białego balsamico |
190 g |
32 zł |
SZPARAGI Z JAJKIEM POCHE młode ziemniaki, szynka parmeńska, kwiatowy sos holenderski |
190 g |
32 zł |
KREM SZPARAGOWY czarnuszka, koperek, puder truskawkowy |
200 ml |
19 zł |
Dania Główne
GRYCZANY MAKARON SOBA ZE SZPARAGAMI botwinka, pestki dyni, pepperoni, imbir, pikantne tofu, wakame |
280 g |
28 zł |
MEDALIONY Z INDYKA chutney truskawkowy z kolendrą, szparagi, pietruszkowe tabule z pęczaku |
290 g |
39 zł |
STEK Z DOJRZEWAJĄCEJ POLĘDWICY ZE SZPARAGAMI młode ziemniaki, sos pieprzowy |
320 g |
85 zł |
TARTA TRUSKAWKOWA |
180 g |
16 zł |