Menu sezonowe

Zimowe
MENU SEZONOWE

 

Kuchnia jest naszą pasją, dlatego dbamy, aby dania przygotowywać ze składników najwyższej jakości. Sezonowość naszego dodatkowego menu umożliwia przygotowanie tego co w naturze najlepsze.

Menu w sprzedaży po godzinie 12:00 od 15 stycznia 2020 r.

 

 

SAŁATKA Z WĘDZONYM PSTRĄGIEM I PEPITKĄ Z SOCZEWICY
karczochy, miks sałat, sos vinaigrette 

 

210 g

 

29 zł

 

 

KREM Z PASTERNAKU Z CZARNUSZKĄ

 

 

200 ml

 

 

16 zł

 

 

RAVIOLI Z MUSEM Z PIECZONEJ KACZKI
sos truflowy, parmezan

 

 

8 szt / 230 g

 

 

32 zł

 

GRILLOWANE MEDALIONY Z INDYKA
gruszka pieczona w przyprawach korzennych, sos gorgonzola, gnocchi 

 

280 g

 

38 zł

 

POLĘDWICA Z DORSZA NA MAŚLE SZAŁWIOWYM
sos pieprzowy, puree ziemniaczane z chrzanem

 

320 g

 

48 zł

 

RAGOUT Z DZIKA
marynowane buraki, komosa ryżowa, spaghetti z cukinii

 

350 g

 

39 zł

 

 

FONDANT CZEKOLADOWY

 

 

180 g

 

 

21 zł

 

 

 

ZOBACZ MENU SEZONOWE