KOMUNIE & CHRZCINY

Polecamy
KOMUNIE & CHRZCINY
Odkryj
KOMUNIE

Dzięki swojemu doświadczeniu Restauracja Włoska Navona zapewni Państwu wysokiej jakości obsługę i doskonałą kuchnię w eleganckich, ciepłych wnętrzach. Możliwości organizacyjne pomieszczeń pozwalają na różnorodne ustawienie stołów, zgodne z sugestiami naszych Gości i charakterem przyjęcia (max 180 os.). Każde wydarzenie traktowane jest indywidualnie, dzięki czemu mogą Państwo liczyć na spełnienie wszelkich oczekiwań.

Drodzy Goście, aby Państwa spotkanie było udane i zapamiętane na długo jesteśmy otwarci na sugestie dotyczące menu oraz oprawy przyjęcia. Nasz zespół zadba, aby jedynym Waszym zadaniem jako organizatorów było czerpanie radości ze spotkania z najbliższymi. Nasi profesjonaliści z przyjemnością zaplanują i zadbają o każdy szczegół Państwa uroczystości.

 

Usługa organizacji przyjęcia obejmuje:
rezerwację w wybranej sali
uroczyście nakryty stół (serwety, świeże kwiaty, świece)
bezpłatny wstęp dla dzieci do sali zabaw Hop-Siup w Klubie ARCO
bezpłatne miejsce parkingowe dla organizatora

 

 
ZOBACZ MENU KOMUNIJNE W PDF

 

Komunijny
ZESTAW 1

Serdecznie zapraszamy do zapoznania się z naszymi zestawami. Drodzy Goście, aby Państwa spotkanie było udane i zapamiętane na długo jesteśmy otwarci na sugestie dotyczące menu oraz oprawy przyjęcia. 

PRZYSTAWKI

Pepitka z wędzonym pstrągiem

Carpaccio z półgęska z sosem malinowym

Caprese (pomidory z serem mozzarella i świeżą bazylią)

Carrpacio z pieczonego buraka z kozim serem, 
karmelizowanymi orzechami i oliwą truflową

Jajka faszerowane grzybami leśnymi na mchu jadalnym

Półmisek pieczonych wędlin z tradycyjnymi marynatami 
/grzyby marynowane, cebulki koktajlowe, korniszony/ 

 
ZUPA
(do wyboru Gości)
Tradycyjny rosół z domowym makaronem i warzywnym julienne
lub
 Krem z pieczonego selera z czarnuszką i chipsami z jarmużu
 
DANIE GŁÓWNE 
(do wyboru Gości)
Saltinbocca wieprzowa w sosie z kolendry z gnocchi szpinakowym i sezonowymi warzywami
lub 
Kurczak sous vide z sosem z suszonych pomidorów z zieloną sałatą i rzodkiewką i młodymi ziemniakami z koperkiem
 
DESER
(do wyboru Gości)
Mus z białej czekolady  w marakui z żurawiną na  czekoladowym biszkopcie
lub 
Lody waniliowe z kremem Snikers i  popcornem w karmelu
 
NAPOJE
Woda Dolomia 0,4l/os., Lemoniada klasyczna 0,2l/os., Soki owocowe 0,2l/os., Napoje gazowane 0,25l/os., Kawa / Herbata 1 porcja/os.
Komunijny
ZESTAW 2

Drodzy Goście, staramy się aby każde przyjęcie było udane i wyjątkowe. Dlatego jesteśmy otwarci na Państwa sugestie, propozycje modyfikacji menu oraz oprawy przyjęcia. 

PRZYSTAWKI
Vitello tonnato – plastry pieczonej cielęciny w sosie z tuńczyka
Ceviche z halibuta z pianką kolendry
Deska włoskich wędlin z suszonymi pomidorami i świeżą bazylią
Tatar z łososia z koprem włoskiem i cynamonem
Pasztet z dziczyzny z jałowcem i konfiturą z cebuli
Sałatka z awokado z burakiem marynowanym i mozzarellą  
z owocami granatu, prażonym słonecznikiem i paluszkami grissini

 

ZUPA
(do wyboru Gości)
Żurek na zakwasie z jajkiem i białą kiełbasą
lub
Krem z topinamburu z twarogiem wędzonym
 
 
DANIE GŁÓWNE
(do wyboru Gości)
Polędwiczka wieprzowa sous vide na ziemniakach i grillowanej cukinii z sosem z zielonego pieprzu
lub
Piotrosz z ryżem jaśminowym i wakame
 
 
DESER
(do wyboru Gości)
Lody bazyliowe ze świeżymi truskawkami w gorzkiej czekoladzie
lub
Rozmarynowe Crème brûlée z lodami ciasteczkowymi 
 
 
NAPOJE
Woda Dolomia 0,4l/os., Lemoniada klasyczna 0,2l/os., Soki owocowe 0,2l/os., Napoje gazowane 0,25l/os., Kawa Mauro / Herbata Althaus  1 porcja/os.
Komunijny
ZESTAW 3

Podchodzimy indywidualnie do każdego przyjęcia komunijnego, jesteśmy elastyczni i otwarci na Państwa sugestie. Zestawy możemy modyfikować, a zakres usługi może być rozszerzony o dodatkowe usługi tj.: poligrafia czy oprawa muzyczna wydarzenia.

PRZYSTAWKI

Sałatka z awokado i kurczakiem sous-vide z pomarańczą, pestkami słonecznika i sosem francuskim
Carpaccio z polędwicy sezonowanej z oliwą truflową i  rukolą z parmezanem
Deska włoskich wędlin & serów
Carpaccio z tuńczyka z kurkami, szczawiem krwistym, marynowanym imbirem i pastą wasabi
Vitello tonnato (plastry pieczonej cielęciny w sosie z tuńczyka)
Świeże szparagi z młodymi sałatami, serem korycińskim, czarnuszką, dresingiem miodowym z limonką i cynamonem
Oliwki, kapary, suszone pomidory

ZUPA
(do wyboru Gości)
Zupa z zielonych warzyw z krewetkami i kawałkami dorsza
lub
Krem szparagowy z kiełkami groszku cukrowego, pikantną włoską salami i gotowaną cieciorką
 
 
DANIE GŁÓWNE
(do wyboru Gości)
Kaczka pieczona z sosem wiśniowym, na karmelizowanych jabłkach, podana z konfitowanymi ziemniakami
lub
Sandacz pieczony z jajkiem siekanym, świeżymi szparagami i puree ziemniaczano-pietruszkowym
 
 
DESER
(do wyboru Gości)
Lody fiołkowe z Prosecco z płatkami owocowymi i owocami sezonowymi
lub
Fondant czekoladowy z sorbetem mango na ziemi jadalnej
 
 
NAPOJE
Woda Dolomia 0,4l/os., Lemoniada klasyczna 0,2l/os., Soki owocowe 0,2l/os., Napoje gazowane 0,25l/os., Kawa Mauro / Herbata Althaus  1 porcja/os.
Nasze
SŁODKOŚCI

 

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą słodkich stołów, tortów oraz ciast i ciasteczek.

 

ZOBACZ WIĘCEJ SŁODKOŚCI

 

Potwierdzeniem organizacji przyjęcia w Restauracji Włoskiej Navona jest pisemna informacja (email) oraz wpłata zaliczki w uzgodnionym terminie. Na 7 dni przed przyjęciem prosimy o potwierdzenie finalnej liczby Gości, za którą zostaną Państwo obciążeni płatnością. W przypadku przyjścia mniejszej liczby osób koszt pozostaje niezmienny i różnica między ilością wynikającą z rezerwacji, a faktyczną zostanie doliczona do rachunku. Standardowa rezerwacja obejmuje 4 h przyjęcia.

 

Gwarantując profesjonalny serwis pozwalamy sobie doliczyć 10% do rachunku. Ceny zawierają podatek VAT.

Restauracja Włoska Navona zastrzega sobie prawo do zmiany pozycji menu uwarunkowując to sezonowością, a tym samym dostępnością produktów na rynku.